Natbind om dagen og kraftig blødning om natten

Opslået af Louise Seerup den

Bløder du kraftigt og har prøvet gentagende gange at bløde igennem?

Mange kvinder som bløder kraftigt, oplever med jævne mellemrum at et hygiejnebind ikke holder ret mange timer. Det giver bekymringer i løbet af dagen og at man skal ofte ud og skifte.

Det kan føles invaliderende og generende.

menstruations smerter lindring

En kvinde bløder i gennemsnit mellem 30-80 ml under hele sin cyklus. Hvis man bløder over 80 ml og i længere tid end 7 dage kategoriseres det som kraftig blødning også kaldet menoragi

Ud over at bløde kraftigt, kan nogen også opleve at blødningen varer længere dvs. over 8 dage.

Det kan også medvirke til at man føler sig energiforladt, blodfattig og træt.

 

Kan jeg undgå at bløde igennem med natbind i stof?

Når du bløder kraftigt, er det en fordel at bruge et hygiejnebind med kraftig sugeevne. Du kan bruge engangsnatbind eller natbind i stof. Stofbind er klart at foretrække, da blodet hurtigt suges ned gennem stoflaget og ned i kernen. Dit underliv ånder bedre og du undgår derfor at huden forbliver fugtig hele natten.  

stofbind

Ved at vælge et genanvendeligt bind giver du dit underliv de bedste vilkår, hver eneste måned. 

Lou's Comfywear har skabt en løsning til kvinder med kraftig blødning og mange skift om dagen. Ved at vælge en genanvendelig stofløsning, undgår man unødvendige affald og får samtidig en komfortabel og effektiv beskyttelse.

Du kan vælge forskellige modeller af natbind, alt efter hvilken type stofbind du har behov for. Det afhænger bl.a af hvor henne i bindet du typisk bløder. Natbindet kan være symmetrisk eller asymmetrisk og have forskellige længder.

Lou's Comfywear tilbyder 2 slags natbind og et efterfødselsbind. Efterfødselsbindet kan bruges af alle som bløder kraftigt og ikke kun fordi du har født. 

Natbindet er særligt fordi det ud over sin længde på mellem 32 - 38 cm indeholder en kraftig sugende kerne, som absorbere blodet hurtigt og giver en rigtig god nats søvn, uden bekymring for at bløde igennem. 

Men bare fordi det hedder et natbind er det ikke ensbetydende med at det skal bruges om natten. 

Bløder du kraftigt om dagen også, kan du have gavn af natbindet, fordi det dækker så godt. Så hvis du er en af dem der plejer at skrifte bind hver 30-60 min, vil du opleve en kæmpe forskel.  

 

Et genanvendeligt bind giver dit underliv de bedste vilkår hver måned. Det tillader huden at ånde og føles langt mere naturligt end et engangsbind, samtidig undgår man unødvendige kemi og hormonforstyrrende stoffer.

Vælg et natbind fra Lou's Comfywear for en god nats søvn uden bekymring for at bløde igennem. Giv din krop den bedste beskyttelse og dit underliv de bedste vilkår, hver måned.

 

 


Del dette opslag← Ældre opslag