Hudirritation, rødme og svamp?

Opslået af Louise Seerup den

Mange kvinde oplever hver måned at engangsbind kan give hudirritation både mens de er i brug og bagefter. Hud irritationen kan både komme af det materiale som engangsbindet er lavet af, som hovedsagelig er plastik og lidt papir. Men i høj grad også af de kemiske stoffer som er brugt til blegning og de stoffer som skal absorbere og indkapsle blodet, kan give udslæt.

Engangsbind indeholder op til 90 % plastik. Så hvis du oplever at det føles indelukket og vådt at bruge engangsbind, er der noget om snakken. Nogle oplever også at få svamp efter deres menstruation, fordi underlivet ikke kan ånde og derved skaber et godt miljø for svamp. Det kan give rigtig mange gener hver eneste måned.

Måske har du oplevet at engangsbindet har skarpe kanter og derfor genere din følsomme hud i lysken og underlivet. Det har altid været en stor udfordring for mig og jeg har længe ønsket at finde et alternativ til det.

Derfor gav det så god mening at prøve stofbind. Det er et super alternativ til engangsbind og tamponer. Fordi det giver god komfort, samtidig med at det suger godt og lader dit underliv ånde.

 

Bæredygtige stofbind

Fra at hade at min menstruation til ikke længere at tænke over det, det er fantastisk!

Og ud over at jeg selv har oplevet en stor forandring, så har jeg hjulpet mange kvinder med at få det bedre i deres cyklus. Det er det hele værd.

Du kan finde de stofbind jeg designer og syr her   


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →