Handelsbetingelser

Lou’s ComfyWear
CVR-nr: 41786868
Rundingsholms alle 39
4300 Holbæk
Telefon: 23988817
Mail: louscomfywear@hotmail.com

 

Betaling

Alle priser er angivet i danske kroner og inkl. moms. 

Lou’s ComfyWear tager imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro og MasterCard.
Beløbet hæves først, når varen afsendes eller når dine varer er klar til afhentning.
Der opkræves ikke gebyr for betalingerne.

 

Levering

Din ordre afsendes på hverdage indenfor 24 timer. Undtaget er dog bestillingsvarer, som har en længere leveringstid. Du kan se på webshoppen hvorvidt varen er en bestillingsvare.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-5 hverdage ved forsendelse med DAO, postnord eller GLS. Afhentning på lager: Kun ved forudgående aftale.

Alle varer sendes med DAO, postnord eller GLS. Priser fra 39kr. Men alle fragtpriser er afhængige af forsendelsesform og pakkens vægt. 

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Lou’s ComfyWear, ved mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Ønsker du at fortryde købet eller dele af købet, skal du sende en mail til louscomfywear@hotmail.com, seneste 14 dage efter varen er modtaget. Her skal beskrive dit ønske om brug af fortrydelsesretten.

 

Returnering

Returneringen af varen skal være retur hos Lou’s ComfyWear igen, seneste 14 dage efter vi har modtaget din mail.

Kunden betaler returneringsomkostningerne.

Varer syet på bestilling, efter forbrugerens specifikationer tages ikke retur og er undtaget fra fortrydelsesretten. Ligeledes hvis forseglingen brydes, eller hvis varen er taget i brug. Det betyder hvis varens værdi forringes, hæfter du for dette. Tegn på forringet værdi af varen betyder at du kun kan få en del eller intet af købsbeløbet retur, da varen ikke kan sælges igen. Det er op til Lou’s ComfyWear at vurdere varens stand.

Det anbefales, at du sender varen retur i original emballage og pakker den forsvarligt ind. 

Fortryder du købet sendes varen til

Lou’s Comfywear/ Att: Louise Gry Seerup
Rundingsholms alle 39
4300 Holbæk

 

Reklamationsret

Der gives 2 år reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Lou’s ComfyWear i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Vil du reklamere over en vare skal du sende en mail til louscomfywear@hotmail.com, Husk at vedlægger ordrenummer på købet, billeder af fejlen og en beskrivelse af fejlen eller manglen.  

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, for dokumentation i forhold til tilbagebetaling af dine rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Lou’s Comfywear/ Att: Louise Gry Seerup
Rundingsholms alle 39
4300 Holbæk
 
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Klagemuligheder

Ønsker du mod forventning at klage over dit køb, kan du sende en mail til louscomfywear@hotmail.com. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg 

naevneneshus.dk